En film säger mer än tusen ord

Baserat på svenskarnas svar i Byggrapporten 2020 har vi spelat in ett gäng filmer för att visa hur det ser ut på många platser runt om i Sverige. Det mesta blir rätt, men ibland blir det också lite knasigt.

Nu blir det film…

Högt byggfokus

Vi är många som har gått in i ”bygg-mode” och matar på med en massa spännande byggprojekt. Enligt undersökningen ”Så bygger svenskarna” så är det så lite som 3% som tycker att deras partner bygger för mycket. Vi tolkar det som ett grönt ljus för att fortsätta planera, såga, dränera och skruva i full fart resten av sommaren. Lycka till, och glöm inte att ta en paus då och då.

Är din granne hjälpsam?

Visste du att hela 70% faktiskt gärna tar emot hjälp av sin granne? Och 74% lånar dessutom gärna ut sina kära verktyg till grannen. Snacka om förtroende. Grannsämjan tycks vara på topp i Sverige. Men ibland kanske grannens ”hjälp” kommer lite olägligt och då kan tummen råka illa ut. För de tillfällena hittar du såklart även plåster hos Byggmax.

Hemleverans på alla byggvaror

Heja alla hemmafixare! Hos Byggmax kan du köpa allt för ditt projekt och få hemleverans på dina villkor. Snabbt och enkelt hem till dig.

Se alla hemleverans alternativ på byggmax.se/leverans

På Byggmax.se hittar du även en mängd olika tips och instruktioner.

Lycka till!